Meer weten?

U kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. maak afspraak

Als opvoeden energie kost

Je herkent het vast… zodra de kinderen op bed liggen, lig jij uitgeteld op de bank de dag te evalueren. Denkend aan wat jij kan doen aan de woede-uitbarstingen van je kind, want dit lijkt wel steeds erger te worden. Of hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan vergroten want je hebt inmiddels wel gemerkt dat telkens zeggen dat hij het wel kan niet echt helpt.

Kortom, zoals de opvoeding van je kind nu gaat kóst het je ontzettend veel energie en dat terwijl je er graag energie van wilt krijgen.  

 

Wat als…

Spoken deze gedachten ook wel eens door je hoofd?

  • ‘Wat is er met mijn kind aan de hand, is dit wel normaal?’
  • ‘Wat doe ik niet goed, ben ik wel een goede ouder?’
  • ‘Ik heb nu al geen grip op mijn kind, wat als hij straks puber is.’
  • ‘Juf begint ook al over het gedrag van mijn kind’.
  • ‘Ik weet ook wel dat boos worden niet werkt maar ik weet het gewoon niet meer’.
  • ‘Wat als dit niet verandert..’

Zucht jij ook wel eens:

  • “Ik zou graag willen dat mijn kind lekker in zijn vel zit en weer kan stralen”.
  • “Ik zou graag op een positieve manier met mijn kind om willen gaan in plaats van dat gemopper”.
  • “Ik zou graag echt contact willen met mijn kind”.
  • “Ik wil gewoon die leuke ouder zijn en dat het thuis lekker rustig en ontspannen is”.

 

Wat voor ouder wil jij zijn?

Ik gun het jou die gezellige ouder te zijn. Ontspannen te genieten van je kind, het te zien stralen, samen lol hebben, elkaar even aankijken en voelen dat het goed is. Ik gun jou een kind dat later op zijn jeugd terugkijkt en zegt: “Ik heb zo’n fijne jeugd gehad, mijn ouders waren misschien niet perfect maar wel de beste ouders die ik mij had kunnen wensen”.

 

En dat kan!

 

Dankzij mijn (werk)ervaring in zowel het regulier- als speciaal onderwijs, de opleiding tot Kindertherapeut, de Master Gedragspecialist en als moeder is mijn rugzak voldoende gevuld jou alle handvatten te bieden en dat mogelijk te maken!

Daarom heb ik twee prachtige programma’s voor jou. In een, gratis en vrijblijvende, kennismaking bepalen we samen welk programma voor jullie de beste stap is.

 

Grip op ouderschap

In dit oudertraject neem ik je drie maanden aan de hand. Samen werken we aan jouw ontspannen ouderschap. In een combinatie van live sessies, thuisopdrachten en telefonisch contact.

In no-time krijg jij inzicht in de dynamieken binnen jouw gezin en ga je aan de slag met heel concrete opdrachten die direct een verandering geven in het contact met en gedrag van je kind. Je gevoel van onmacht zal plaatsmaken voor grip op het ouderschap. En dat geeft rust, heel veel rust.

De 5 live sessies vinden een keer in de twee weken plaats. In de tussenliggende week hebben we een korte telefonische sessie om de voortgang te bespreken, om eventueel bij te sturen en om te sparren.

We ronden het traject af met een terugkomsessie na <hoeveel tijd na de vijfde sessie?>. Dan bespreken we samen hoe de situatie is ten opzichte van de start van het traject, en wat er eventueel nog nodig is

De investering die je doet is €595,- . Dit bedrag is inclusief alle materialen, thuisopdrachten en tussentijds contact.

 

Ouder-& kindtraject

Tijdens dit ouder-&kindtraject begeleid ik jullie twee maanden, samen en apart.

Tijdens de 5 oudersessies begeleid ik jou zodat jij als ouder zelf heel praktische en concrete tools in handen krijgt om het zelfvertrouwen van je kind een boost te geven en om je kind om te leren gaan met zijn emoties.

In 1 aanvullende kindsessie gaat jouw kind – zonder jou - aan de slag met het ontwikkelen van de vaardigheden. En tijdens een gezamenlijke ouderkindsessie gaan jullie samen aan de slag.

Met alles dat jullie tijdens de sessies leren gaan jullie met uiteenlopende opdrachten thuis aan de slag. Concreet, praktisch en vooral heel leuk.

We ronden het traject af met een terugkomsessie na <hoeveel tijd na de vijfde sessie?>. Dan bespreken we samen hoe de situatie is ten opzichte van de start van het traject, en wat er eventueel nog nodig is.

De investering die je doet in het geluk van jou en je kind bedraagt €665,-.  Dit bedrag is inclusief alle materialen, thuisopdrachten en tussentijds contact.

 

Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag

Het leven is te mooi en te kort om te worstelen met dingen die hoogstwaarschijnlijk met kleine aanpassingen opgelost kunnen worden. Dus wat houdt je tegen?

Neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismaking via onderstaand contactformulier, mail naar nina@jeugdenkindertherapie.nl of bel 06-12240258 

 

Maak gratis en vrijblijvend kennis met !k